Saturday, June 4, 2011

Aiii aiikk?pelik..aku pelik..



lama aku xleh bukak blog ni..nk edit nak ape smua cm kne blog..aku xpastila akunye ip ke..aku punye berokband ni kene blok ke pe..sgt2 pelik what the fish la kan..tetibe je..xde amaran ke pe..huw~..then..pagi2 ni aku ada try satu software yg leh bukak web yg kite kne block..so aku try la..ape ni nama software ni..errr korg leh check in..ehhh cek kat sini http://www.mediafire.com/?09ay1ry4au9rl5z terbaek!! alhamdulillah boleh bukak..hehe..sje nak kongsi ngan korg klu korg pun kene cam aku ke pe kan..heheh..mmg terbaek..lama dah aku nak bukak blog sbb nak ushar2, nk letak info baru..xleh..stiap kali aku nk bukak je..die kata not found..not found..hahaha..sabo je la..lma2 aku xleh sabo sudah..hahaha..ape2pun..lets keep it rock.ahaaa tetibe je..huw~~~