Saturday, January 23, 2010

Siapa kata?

heh...ada2 saje la aku punye tajuk blog neh..hahaha..saje nak letak..xboleh ke?lagipun blog aku meh...hahahah..jgn mare ye..hehe alkisahnya..jeDsc00317ng jeng jeng..hahaha..aku saje je post blog kali ni untuk luah ape yg aku simpan..heh..sesungguhnya kalau banyak sgt simpan kat dalam hati ni..jadi barah lak kan..so..aku luah la..erm..actually aku xtau apa yg aku sedang alami dan rasakan sekarang ni..macam2 ada..bak kata astro..haha..sdey..gembira..suka..duka..blur..smua ada..lama2 aku pun xpaham apa yg aku pk2kan ni..tp apa yg aku tau skrg ni..aku xsabar nak cuti!!!!hahaha ngalahkan bebudak je kan..alahaiiii cikgunye nak cuti sgt..bukan ape..aku da letey amat..mmg org banyak tye..pe benda ko buat smpai letih sgt?ntahla..aku pun xtau nak kata..sbb diorg xalami ape yg aku alami..dengan kerja..dengan stadi..dengan assgmnt g..heh..xbek ngeluh..isk..teringat aku kat2 member..jgn mengeluh..aku pun pelik..aku bukan mengeluh..aku cume nak lepaskan tekanan ni..nak kongsi pandangan dan idea..mana tau ada cadangan ke ape ke kan..bile die kata cam tu je..cis!! aku trus malas nak kata ape..aku bukak topik lain..hahaha jahat tol aku ni..lama2 aku da xtau nak cite kat spe...maksud aku medium la..so aku luah la kat blog ni..hak hak hak..kire blog ni teman setia andaaaa...hahahah k la..aku pun da merepek ntah pape..isk isk..ape2pun aku harap smua semakin ceria makin berjalan lancar..insyallah..smua dugaan,ujian dan cabaran..aku dapat tempuh dengan tenang,redha dan sabar.amin....hehehe

~ian~

06/08/2008

0 comments:

Post a Comment