Saturday, January 23, 2010

++FuNnY?!++

hmm jumpa lagi kat blog neh...sejak aku publish blog aku yang lps..tbe2 tu kan..ada satu keajaiban..hahaha nak tau pe dier?'bos' yang xberapa nak 'bos'tu tbe2 berubah plak...ada la gak aku jeling time aku ngah wat keje..dier tgh wat keje sket..tapi xtau la keje pe..asalkan tgk dier dah melekat sket kat meja tu kira ok la..tapi yang aku plek..cam dier tau2 plak aku ada citer pasal dier kat blog..yer la..tbe2 berubah..nak kata dier ada bukak blog aku..xder la plak..sbb dipikir2kan,dier nih kurang mahir sket pasal komp ngan tenet..ntahlah ada telepati kot?!hahaha apa2 pun syukur alhamdulillah dah ok..mungkin berkat bulan rejab kot?!huhuhu tapi apa yang aku harap berterusan..jgn hangat2 taik kucing dah..eh?taik kucing hangat ke?ahakz!mana la aku tau..muehehehe hmm apa2 pun aku nak tegaskan kat sini pada member2 semua,jgnla nak wat sesuatu keje tu mengharap pada orang lain..memang pun ada pembantu ke apa ker tapi keje sendiri pon gerak lah jugak..jangan duk tangan nuh menunding jer..karang belum tua dah bengkok jari tuh..huhuhu ha!lagi satu..walaupun kamu semua berada di peringkat mana pon..ingat2lah orang kat bawah anda@sapa2 yang berkenaan,jangan duk mengarah..mengarah tu bagus (bagus ker?...)hm tapi berpada2la..yang penting hati mau baik..senyum selalu..kan best keje dalam suasana cam tu..xder yang tensen..semua ok..bos ok..yang bawah25 tu pon ok..dan pada member2 yang blom keje..yang ngah stadi tu..watchout!berhati2 dan sabar dengan apa yang bakal yang terjadi kat 'depan' tu..pandai2lah cari jalan nak settlekan masalah..hidup sekarang terlalu pening,sakit kepala kalau selalu pikir..so!lain kali kiter jumpa lagi..daaa...zras!

0 comments:

Post a Comment