Saturday, January 23, 2010

Bila bintang tidak lagi bersinar

eheh..blog aku ni da macam ramalan kaji cuaca plak kan...kata org kalau malam tu tgk langit..bintang xberapa nak nampak..org kata nak hujan..huh~~tp leh cye ke smua tu?kadangkala je smua tu berlaku..kiranya kebetulan la kan..heehe xsemestinya perkara tu berlaku kan..hehehe...erm actually aku ni ngah dalam proses recovery mood aku yang ngah separa-para ni..hahaha..tah ler kan..nak kata ok..cam x..nak kata x..cam ok..camtu la kirenye..tah pape la..haahh..erm yang aku tau skrg ni..mood aku cam nak marah org..maki kat org..alahai...ntah pape..aku xtau la..sejak pindah skola ni kan..mood aku totally berubah..dulu aku pendiam banget dalam kuliah..tp skrg ni smua org aku nyakat..hahaha..adakah aku da terikut2 ngan perangai anak murid aku ek?ahaaa terbalik sudaaa…hahah tp xpelakan..smua tu wat aku lupe masalah aku seketika..

0 comments:

Post a Comment